Uitnodiging

Muziek Optreden Gedichten (hand) Tekenen 'U en jij' zeggen; 'Zin hebben'.
Nou ja, voor ons een klein feessie, wanneer mijn boekje verschijnt dan wil ik hier graag uit voordragen. De gedichten zijn ook een inspiratiebron geweest waar wij liedjes, muziek uit hebben gemaakt. Wij spelen met zijn drietjes als gezin; vader moeder en onze zoon(12jr)

Als je het leuk vind dan kunnen wij een tourtje gaan plannen met elkaar. Wij komen graag naar jou toe in je huiskamer op vrijdag of zaterdagavond (of ander moment) samen met je vrienden buren familie het lijkt ons leuk! Het kost niks! Wij komen geheel gratis! Dit omdat wij het tot nu toe al leuk vinden dat wij support mailtjes hebben mogen ontvangen en dat de wil er is om wellicht na de promotie mail op 3 maart a.s. het boekje te bestellen. Dit zou super zijn! Wij komen graag langs. Ik wil het boekje dan graag speciaal signeren voor jou!

Wij willen het tourtje ook via de boekwinkel doen en zijn op dit moment persberichten aan het klaarzetten om deze te mailen naar de plaatselijke krant en overige media.

Wil je meehelpen en heb jij bijvoorbeeld een idee voor op je werk, goed doel,vereniging of op een school iets te willen plannen of 'aan te laten sluiten' ? Wij gaan voor de 'verbinding' dit jaar! en doen dit mede door het boekje; 'Het Moment Fictie of Realiteit' onder de aandacht te brengen wat inhoudelijk 'aangeeft' hoe dit dan te doen als mens.

Wij hebben later ook nog een leuk project dat we onder de aandacht willen brengen maar dit doen we wel wanneer we persoonlijk langs komen! Stuur een mailtje als je ons wilt uitnodigen en/of nog eventueel een leuk idee hebt. Je bent welkom op https://www.williewete.com

Nog een prettige dag verder en tot laters!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Uitnodiging

Het Moment

Boektrailer is klaar !

Bol.com

Uitnodiging

3 Maart verschijningsdatum!