Bol.com

Bol.com
Dus Natascha mijn lieve wederhelft werkt aan een BoekTrailer. Haar werknaam is Lovetassie zij is Artistic Music and Art Producer
De boektrailer zijn wij samen aan het maken en het boekje zelf speelt hierin de 'hoofdrol'. 'Het Moment Fictie of Realiteit' is te bestellen! en heb ik er nu zelf ook 1 echt in handen! Zo leuk! De Foto's van mijn kunstwerken zijn mooi afgedrukt ter illustratie van de gedichten! Het is er echt 1 om zomaar te schenken, als cadeau of zomaar! Ja, Toch?!
Het is na een periode hard werken beloond het boekje is er nu echt en het geeft wederom een hoop creativiteit en een boel leuke reactie's. Het komt er nu op aan om mijn best te gaan doen omtrent de marketing en verkoop. Een kort filmpje een boektrailer is natuurlijk harstikke leuk om hier nu aan te werken en deze binnenkort te plaatsen op mijn website williewete.com en facebook en andere sociale media.
Wat mij echt een Boost geeft is dat Natascha zonet blij en verrast bij mij kwam en liet zien dat het gedichtenbundeltje nu ook via Bol.com te bestellen (klik en kijk maar)
We gaan de komende tijd ermee optreden en voordragen hier en daar en kun je dus wanneer je nog een leuk idee hebt ons benaderen, gewoon even mailen dus! Totzover even een korte update over in hoe en wat...OneLove! (Als je nou KLIKT op Lovetassie hierboven dan kom je op haar site!, als de boektrailer klaar is hou ik je op de hoogte! :0)
Prettige dag verder laters...

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bol.com

Het Moment

Boektrailer is klaar !

Bol.com

Uitnodiging

3 Maart verschijningsdatum!