3 Maart verschijningsdatum!

3 Maart; 'de dag van de waarheid'. ;)

Dan verschijnt mijn boekje; 'Het Moment Fictie of Realiteit'.

Gewoon mijn best gedaan om het op tijd af te krijgen met als streefdatum eind van deze maand zo rond de 25 februari. Dit ging niet lukken. Alle voorbereidingen die nodig zijn; opmaak van het boekje de coverfoto en van de achterkant de stukjes geschreven voor free-publicity en allerlei jpeg en Word bestanden de 'corrector' die zich bezig hield met 'de puntjes op de i', alles digitaal verzonden maar toch nog net niet alles..

Binnenkort allemaal voltooid verleden tijd. Dit weekend nog een paar zaken invullen en toesturen en dan kan het bookscout team a.s. maandag alles rond maken en is 3 maart de dag van publicatie van het boek.

Dit geeft mij als auteur/ondernemer nog de mogelijkheid om jouw aandacht te vragen.

Wil je het promo filmpje die ik gemaakt hebt (waarin ik vraag om inschrijving voor de promotie mailing) DELEN op jouw tijdlijn van facebook of website of youtube kanaal of wanneer je dit niet hebt via je email dit versturen ? Mijn dank is groot! Het is allemaal voor een goed doel; 'de verbinding' met elkaar.

Later zal ik je belonen met persoonlijke korting op mijn kunstwerken en andere ArtProjects.

https://www.facebook.com/hetmomentfictieofrealiteit/ is een facebook pagina speciaal met het promofilmpje die je makkelijk kunt versturen. Het filmpje is al meer dan 780 keer bekeken!

http://www.williewete.com is mijn site die ik begonnen bent als meetingpoint. Hier zie je; 'Wie Wat Waar?' met betrekking tot mijn kunsten.

Ik wens je een prettige dag verder..

Later...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


3 Maart verschijningsdatum!

Het Moment

Boektrailer is klaar !

Bol.com

Uitnodiging

3 Maart verschijningsdatum!