Boektrailer is klaar !

Helemaal leuk! De boektrailer is klaar!
Stap voor stap zijn we bezig om alles vorm te geven op het internet. Ik krijg nu al leuke berichten over het boekje de gedichten en de foto's van de kunst die ter illustratie zijn gebruikt.
We zijn er op uit gegaan naar Egmond aan Zee, Bergen aan zee naar Petten en Schoorl. Dit zijn allemaal mooie badplaatsen waar wij graag wandelen. De kust de zee de duinen de bossen de geuren; 'Natural High!' Wij hebben wat video materiaal gefilmd voor de meerjarige documentaire wat meeloopt in ons gezin als 'ArtProject' en dan ook een stukje film gebruikt voor de promotie van mijn gedichtenbundel; 'Het Moment Fictie of Realiteit' middels de beloofde 'Boektrailer', het is klaar!.

Wij doen ons best om dus een zo'n goed als mogelijk en leuke marketing en verkoop strategie te bepalen en wat geen afbreuk doed aan wie en wat we verder zijn.Het filmpje is onder de 1 minuut qua duur. Dit werkt het best want de aandacht voor reclame boodschappen schijnt niet zo lang te zijn :) volgens de kenners. Het behoort makkelijk deelbaar te zijn voor de kijker/ontvanger en dat ben jij :) dus ik hoor het wel..

De MomentenWijzer.com is een verkoop site van Willie Wete. Hier kun je bekijken wat ik verder nog onderneem als merknaam Willie Wete. Op deze site kun je info krijgen over; 'Art & Speaker' alles over mijn kunst en een verhaal, of 'Digital Nomads' dit zijn mensen die actief zijn op het internet en videocursussen en/of een boek hebben geschreven over een onderwerp waar zij vanuit een passie dan mee aan het ondernemen zijn, ik schenk hier aandacht aan op de site en schrijf stukjes en plaats dit dan op allerlei 'kunstzinnige' manieren weer op diverse media op het internet.

De boektrailer is daar geplaatst onder de catagorie; 'Wat Willie Wete dan?' hier heb ik dan ook allerlei media buttons geplaats zodat je dit gemakkelijk weer door kunt delen. Het is daardoor direct te delen te bestellen en van te leren en dan weer door te delen.

Ik weet het nu zeker dat het hierdoor makkelijker is voor jou om familieleden of vrienden het gedichtenbundel aan te bieden als idee voor een geschenk of bijzonder cadeau.

Wil jij de Boektrailer zien en deze dan door delen ? Klik dan Hier < < <

Alvast bedankt! En spreek je real-time en ben benieuwd wat je van dit alles vind! en in het bijzonder het boekje zelf! (reality-check :)

Prettige dag verder!

P.s.Wil je als je het boekje besteld hebt ook graag jouw reactie achterlaten op de site en een ster toekennen? Dit is voor de volgende bezoeker altijd leuk te lezen en zeker wanneer jouw vrienden de site bezoeken.
www.momentenwijzer.com

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Boektrailer is klaar !

Het Moment

Boektrailer is klaar !

Bol.com

Uitnodiging

3 Maart verschijningsdatum!